Team Leon vacature

Als industrieel reiniger ben jij thuis in de branche industriële reiniging en ben je graag in de weer met diverse apparaten om zo diverse oppervlakte blinkend schoon te maken. Industriële reiniging bestaat er in diverse gradaties je kunt namelijk zonder certificaten aan de slag gaan om diverse terreinen of werkplekken te reinigen of aan de slag gaan als hoge druk spuiter.

Je kunt bijvoorbeeld op schrob- of veegmachines geplaatst worden, het is dan ook belangrijk dat je over weg kan met deze machines of bereidt bent dit snel te leren.

Als industrieel reiniger bij Schotgroep ga je over het algemeen aan de slag bij grotere bedrijven, fabrieken of raffinaderijen. Wij bieden dan ook banen aan binnen deze branche in de gebieden Botlek, Europoort of Moerdijk. Omdat je in diverse diensten gaat werken is het handig als je in het bezit bent van je rijbewijs en eigen vervoer, heb je dit niet is het mogelijk te kijken of je mee kunt rijden met één van de collega’s.

Jij draagt zorg voor het reinigen van diverse gebouwen en machines dit kan doormiddel van natte reiniging, schuimreiniging, stofzuigen, vegen, schrobben of drogen.

Bij deze job is het belangrijk dat je niet bang bent om vies te worden en een geheel waterdicht pak te dragen, het is namelijk een baan waar je zelf behoorlijk vies bij kan worden en hier de gehele dag mee rond loopt. Het is een fysiek zware baan en het is dan ook belangrijk dat je fysiek in goede gezondheid bent.

Wil jij een bruto jaar salaris verdienen van +/- 27000,00 euro en daarnaast werken in een gezellig team een mensen en ben je niet vies om hard te werken? Dan is het werken in de industriële schoonmaak zeker iets voor jou. Bekijk snel op onze website www.werkenbijschotgroep.nl de vacature industriële schoonmaker. Ben je in het bezit van het Hoge Druk Spuiter certificaat dan is de baan Hoge Druk Spuiter wellicht iets voor jou! Solliciteren kan geheel digitaal.